MELLANRÄTTER
Noccelara oliver 60
……………………………
Bröd, hummus, dukkah 60
……………………………
Paprika, sardeller, timjan, kapris 90
……………………………
Röding, picklad senap, gurka, dill 170
……………………………
Lök pakora, koriander, chili 150
……………………………
Rapsskott, ramslök, yoghurt, tahini 160
……………………………
Gnocchi, ramslök, Kejsarhatt, grana ost 150
……………………………
Råbiff, dragon, löktrav, panko, morot 160
……………………………
“Gubbröra” kroketter, äggkräm 150
……………………………
Vitsparris, ostronskivling, äpple, miso 155
……………………………
Lammentrecôte, vita bönor, syltad citron 180
DESSERT
Choklad, kaffe, vanilj 130
……………………………
Munk, hallon, vitchoklad 120
……………………………
Rabarber, myskmadraglass, maräng 120
Tips - testa vår Matbonanza!
Ät er igenom hela menyn.
Alla mellanrätter
650/pers
Delas på bordet. Anpassas efter hur många ni är.