MELLANRÄTTER 

Noccelara oliver 60 
……………………………

Bröd, hummus, dukkah 60
……………………………

Paprika, sardeller, timjan, kapris 90
……………………………

Röding, picklad senap, gurka, dill 170
……………………………

Lök pakora, koriander, chili 150
……………………………

Rapsskott, ramslök, yoghurt, tahini  160
……………………………

Gnocchi, ramslök, Kejsarhatt, grana ost 150
……………………………

Råbiff, dragon, löktrav, panko, morot 160
……………………………

“Gubbröra” kroketter, äggkräm 150
……………………………

Vitsparris, ostronskivling, äpple, miso 155
……………………………

Lammentrecôte, vita bönor, syltad citron 180


DESSERT

Choklad, kaffe, vanilj 130
……………………………

Munk, hallon, vitchoklad 120
……………………………

Rabarber, myskmadraglass, maräng 120  


Tips - testa vår Matbonanza!

Ät er igenom hela menyn.
Alla mellanrätter
650/pers

Delas på bordet. Anpassas efter hur många ni är.

Fredag/lördagkvällar